Konfigurere endring av den virtuelle serveren

Når du bytter mellom apper, nettsteder eller nettstedkategorier med forskjellige innstillinger for den virtuelle serveren, kan du konfigurere hvilken server Kaspersky-appen bruker – enten den nåværende eller den som er spesifisert for appen eller nettstedet du åpner nå.

Du kan konfigurere endringen av den virtuelle serveren hvis du bruker den ubegrensede versjonen.

Slik konfigurerer du endringen av den virtuelle serveren:

1. Åpen VPN.
  2. Trykk på Innstillinger > Smart beskyttelse.
  3. Trykk på Hvilken VPN-server du vil bruke.
  4. Spesifiser hvilken handling Kaspersky-appen utfører hvis du bytter mellom apper, nettsteder eller nettstedskategorier de ulike virtuelle serverne er konfigurert for:
    • Fra innstillingene. Appen endrer den virtuelle plasseringen basert på plasseringen du spesifiserte for appen eller nettstedet du åpner nå.
    • Nåværende server. Appen endrer ikke den virtuelle plasseringen din. Du fortsetter å bruke den gjeldende plasseringen.
    • Spør. Appen viser en varsling der du kan spesifisere hvorvidt du vil endre virtuell plassering eller ikke.

Hvis du velger å ikke bytte den virtuelle serveren for nettstedet eller appen, vil appen ikke spørre om å bytte server for nettstedet eller appen de neste 6 timene.